SELF IMPROVEMENT

La Croix – “La Croix” självförbättringsbas, ett uppsökande departement i Amarillo för hemlösa, brann ner

“The Cross” är en personlig utvecklingsbas i Amarillo, Texas. Det är ett närhetsdepartement för veteranerna, de hemlösa utan pengar, och arbetslösa; som alla vill hitta arbete. Det tjänar samhället och omgivande områden, där medborgare som söker hjälp lätt kan utfärda böter till arbetare.

La Croix – “La Croix” självförbättringsbas, ett uppsökande departement i Amarillo för hemlösa, brann ner

Rubrikerna på Amarillo Globes “Polic Briefs” löd: “Polismisstänkt mordbrand i Outreach Department” satte i brand onsdagen den 27 januari 2009. Följderna av branden, som rapporterats av Amarillo Globe News, finns i kommentarscentret.

Polisens utredare berättade för pastor Gary Burd att ett brottsanmälan lämnades in vid 15-tiden, enligt Amarillo Globe. Han sa att “en missnöjd kund” kunde ha satt The Cross (även känd som “City of Refuge”-tjänsten) i brand.

Men det finns två helt olika förklaringar.

Casey Dumas – en uppsökande pastor vid The Cross som lär ut de goda nyheterna om Kristus till våra veteraner och hemlösa i Amarillo, och alla som deltar i hans dagliga predikningar – sa att han kunde ha blivit nedbränd av exmaken till en volontär som arbetar. där.

Eller, sa han, det kunde ha varit en bekant till volontärens man som sökte anklaga sin man för att ha gjort det, i en hämndaktion; eftersom mordbrandsutredningen avslöjade bevis på överlag snarare än att korset brändes i en spontan handling av passion.

Motivationen – oavsett om korset brändes ner i en handling av passion eller hämnd – är irrelevant för ämnet för denna artikel, som är korsets uppdrag att hjälpa behövande och våra veteraner att hitta arbete. , och en bas för att sprida de goda nyheterna av Kristus.

Dumas sa att utredningen pågår. Han sa att City of Refuge Outreach Ministry inte har några planer på att väcka anklagelser om mordbrand mot någon ovanför det brinnande korset.

Korset, en grund för Veteraner måste hitta arbete

Jag har hört radiovärden Michael Savage förringa veteraner och hemlösa för att de utsöndrar mänskligt avfall i San Franciscos affärsdistrikt. Men han gav ingen lösning på problemet, till exempel hur man hjälper hemlösa att hitta arbete, annat än fängelse.

“La Croix” i Amarillo har en lösning för hemlösa som behöver svara på naturens rop. Den har offentliga toaletter som är tillgängliga för:

 

Våra veteraner,
De hemlösa,
Alla som vill hitta arbete.
Överväg alternativet. Det stinker. Vad skulle hända om “La Croix” var tvungen att stänga sina dörrar på grund av bristande finansiering?

Närhetsministeriet

Amarillo brandkårs snabba insats avvärjde stora skador. “The Cross” fortsätter att tjäna våra veteraner och våra hemlösa, som rapporterats av Amarillo Globe News.

Dumas sa att City of Refuge Outreach Department inte har för avsikt att driva anklagelser om mordbrand mot någon ovanför det brinnande korset.

Amarillo Globe rapporterade att Cross Outreach Ministry, som drivs av Christian Heritage Church, serverar frukost till veteraner och hemlösa i Amarillo. Våra veteraner, invånare i Amarillo och hemlösa har ett ställe att vänta på – på La Croix – medan de söker dagjobb.

Självförbättringsbas

“The Cross” förser veteraner och hemlösa i Amarillo med följande självförbättringstjänster:

 

Andakter och dagliga böner,
Kontinental frukost och säcklunch kvar,
Familjeskafferiboxar delas ut,
Jobbrådgivning,
Gratis referenser för flera behov,
distribution av kläder,
Distribution av hygienprodukter,
Tillgång till telefon, fax och kopiator,
biblar och kristen litteratur,
Mail/meddelande visas och annonseras för hämtning,
Ministeriet för närhet till inlagda och fängslade personer.
“The Cross” gör mer än att hjälpa hemlösa människor i Amarillo. Amarillo-veteraner kan söka hjälp för att förbättra sig med:

 

Fördelar,
Råd,
War Trauma Recovery Program (planerat för en nära framtid).
Flera hemlösa på The Cross sa att de hade planer för självförbättring efter att ha hittat arbete för att betala för GED-kurser.

Bränningen av korset kan skada det ädla arbete hon utför, om Amarillos ärliga människor slutar ge henne donationer till välgörande ändamål på grund av fel gärning.

Eller så kan invånarna i Amarillo – och kanske till och med människor runt om i världen – öka sitt stöd för La Croix på grund av publiciteten till följd av dess brand. Vänligen stödja Cross Outreach Ministry-basen för våra veteraner och hemlösa eftersom det är en värdefull tjänst för samhället och det omgivande området.

“Dina pengar eller ditt liv.” Vi vet vad vi ska göra när en inbrottstjuv frågar oss, men inte när Gud gör det. ~Mignon McLaughlin

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button