HAPPINESS

Jakten på sann lycka

Jakten på sann lycka

Föreställ dig att hitta det perfekta paret skor i butiken. Du provar dem, de sitter bra, känns bekväma och ser bra ut. Du vill ha dessa skor mer än något annat, men de är dyra och du är inte säker på att du har råd med dem utan att ta en risk. Men du vet att dessa skor kommer att göra dig lycklig. Du vet. Titta så bra de ser på dig! De är nyckeln till din lycka. Du tar fram ditt kreditkort och köper dem ändå.

Vad händer? Du bär dem i en vecka. Man vänjer sig vid dem. Plötsligt bryr man sig inte så mycket om dem längre. De är helt enkelt en del av din klädkollektion. Nu är du några hundra dollar fattigare och letar efter nästa form av flyktig materiell lycka.

Långsiktig tillfredsställelse är sann lycka

Även om du ville ha dessa skor var de inte nyckeln till din lycka. Allt de var var en kort stund av glädje. Sann lycka varar länge. Sann lycka finns kvar djupt i din själ även när du har en dålig dag. Sann lycka är aldrig flyktig.

Hur man hittar sann lycka

Att hitta lycka innebär tre saker:

• Uppnå dina mål för att leva utan ånger.
• Omge dig med människor och saker du älskar.
• Ta bra beslut och ha god känslomässig hälsa.

När du vill hitta sann lycka behöver du bara fokusera din energi på saker som passar in i en av dessa tre kategorier. Varje beslut du tar ska göra dig lycklig på kort och lång sikt. Alldeles för många väljer det ena eller det andra. De väljer “carpe diem” utan att titta på de långsiktiga konsekvenserna av sina handlingar, eller så fokuserar de så mycket på framtiden att de glömmer att leva för nuet. Sann lycka är en balans – ett liv i lycka nu, med ett öga på att behålla den lyckan för varje dag som går.

Söker vägledning för att hitta sann lycka

Du kan hitta sann lycka i världen – genom att uppnå överflöd med allt du upplever i livet. Du är redan utrustad med verktygen för att känna verklig och genuin tillfredsställelse. Allt du behöver är rätt vägledning för att fokusera dina ansträngningar, hålla dig motiverad och hjälpa dig att fatta rätt beslut när det gäller att skapa din framtid.

Ibland krävs det lite hjälp för att skapa den där hälsosamma balansen och leva ett liv i överflöd och tillfredsställelse. Maila mig så kan vi diskutera riktningen du behöver ta för att nå den nivån av lycka. Glöm aldrig att du verkligen kan uppnå verklig tillfredsställelse. Jakten på lycka är inte en myt – det är något som du, med rätt mängd riktning, en dag kan förstå själv.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button