HAPPINESS

Hur man undkommer familjeproblem – lycka i svåra tider

Hur man undkommer familjeproblem – lycka i svåra tider

Många kommer att säga att en dysfunktionell familj är roten till så mycket olycka. Vi fick höra att uppfostran i en splittrad familj innebär att vi kommer att ha dåliga vanor och dåliga egenskaper som vi sedan kan föra vidare till våra barn och så vidare. Skolorna är fulla av barn som känner sig oälskade och skilsmässofrekvensen är mycket hög nuförtiden, vilket gör att alla i alla åldrar vill veta hur man undkommer familjeproblem. Tänk om denna dysfunktion var en bra sak? Tänk om trasig utbildning verkligen förberedde oss att upptäcka lycka i en svår tid?

Jag vet att det kanske låter lite galet att säga att en dysfunktionell familj handlar om att ge alla barn lycka. Men låt oss titta på det från ett annat perspektiv för en sekund.

Gud, Källa, Universell Energi (eller hur du än definierar Gud) är perfekt energi där det inte finns några misstag. Det är inte som att Gud skapade ett äppelträd och sa: “Hoppsan! Det var meningen att det skulle vara en apelsin!” sen lägger jag den åt sidan. Trädet var avsiktligt, liksom skapandet av dig och mig.

När vi skapades var det i fullhet och perfektion. Allt från färgen på våra ögon, mängden hår i våra huvuden och formen på våra näsor definierades i den lilla prick som vi var i början. Om dessa detaljer lades upp för oss i början, är det inte logiskt att i samma punkt är vårt mål och allt vi skulle behöva för att uppnå det, inklusive kärlek, helhet och lycka? ? Tror du att Gud skapade oss och sedan glömde att ge oss den kärlek och det stöd vi behövde i detta avseende? Jag tror inte, varför skulle det utelämnas. Det skulle vara som att plantera ett frö och glömma vattnet! Gud – i all den perfekta energin – skulle aldrig göra ett sådant misstag.

Denna verklighet lär oss att vi får kärlek, lycka och självkänsla från våra föräldrar. Vi får lära oss att nå ut till dem och kräva en bra uppväxt med trygghet, hälsa, lycka, stöd och allt annat vi behöver. Om du inte har märkt det så fungerar inte detta koncept.

Om vi ​​är hela från början, med den kärlek och det stöd vi behöver för att slutföra vår resa, varför måste vi då få det från vår familj?

Att lära sig att hitta lycka med dig själv kommer naturligtvis att visa dig hur du undkommer familjeproblem och ge dig möjligheten att hitta lycka i en svår tid.

Kanske är källan till all dysfunktion vår ständiga och vanliga önskan om vår lycka och stödet från våra familjer när det aldrig var meningen att det skulle tas för givet där till att börja med. Plus, när de inte har stödet att ge, eller de bara ger det på ett sätt som vi inte gillar, skapar det väl ett problem? Det skapar många familjeproblem och dramer.

Om du kände dig 100 % komplett, stöttad av kärlek och trygg inifrån, skulle det verkligen spela någon roll hur eller om din familj stöttade dig? Antagligen inte.

Det belyser verkligen källan till familjeproblemen nu, eller hur.

Om du vill veta hur du undkommer familjeproblem, så kanske svaret är att vända dig till din familj för den kärlek och det stöd du behöver och börja leta inom dig själv. Sann lycka kommer inifrån dig. Lycka i svåra tider kan uppnås genom att se inom dig själv snarare än på saker i din yttre värld.

Dysfunktionella familjer är bara en felbedömning av människor och familjer. Hennes positiva mål är att dessa familjer lär oss att dra oss tillbaka in i oss själva och erkänna vår egen personliga kraft. När du väl ser din egen kraft kommer du också att upptäcka hur du kan ge dig själv den kärlek och det stöd du önskar, och på så sätt få slut på de familjeproblem du vill fly ifrån.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button