HAPPINESS

Antalet glädje i numerologi – var man kan hitta lyckan i livet

Vill du veta var du hittar mest glädje i livet, när du är som lyckligast? Numerologi kan berätta vilka typer av aktiviteter som ger dig mest lycka. Vi behöver bara beräkna ditt Joy-tal.

Antalet glädje i numerologi – var man kan hitta lyckan i livet

Beräkna ditt glädjetal

Ditt Joy-nummer kommer från en specifik gren av numerologi som kallas Yantra eller Magic Square-numerologi. Det handlar om att konstruera en magisk kvadrat med hjälp av dina födelsedatumsnummer och sedan tolka värdena i kvadratens specifika kvadrater.

Ditt glädjetal hittas genom att ta det år du föddes (exklusive århundradet), lägga till (1) och sedan minska resultatet med fadisk addition.

Till exempel föddes skådespelaren Johnny Depp den 9 juni 1963; så hans glädjetal skulle beräknas enligt följande:

Glädjenummer = (födelseår + 1) = (63 + 1) = (64) = (6 + 4) = (10) = (1)

Glädjenummervärden och deras betydelser listas nedan.

Glädjenummer (1)

Du är lyckligast när du gör ditt eget arbete; oftast själv. Dina hobbyer kan vara läsning, tv-spel eller något annat med liten eller ingen interaktion med andra. Ditt jobbval skulle vara något där du kan agera ensam eller vara din egen chef.

Antal glädje (2)

Du är lyckligast när du är omgiven av vänner och nära och kära. Du njuter av släktträffar och andra speciella stunder med dina närmaste vänner.

Antal glädje (3)

Du är lyckligast när du deltar i sociala möten med andra människor. Du tycker om underhållande aktiviteter med massor av människor. Att klä ut sig för klubbar eller andra festliga utflykter är din idé om kul. Du tycker om att prata och ägna dig åt kreativa hobbyer där du kan jämföra ditt arbete med andras.

Antal glädje (4)

Du är lyckligast när du utmanas och har ett mål att uppnå. Du tenderar att vara överdrivet konkurrenskraftig och en arbetsnarkoman. Ibland behöver du bli påmind om att ta dig tid att koppla av och vila; att njuta av livet.

Antal glädje (5)

Man blir lyckligast när man har något annorlunda och spännande att se fram emot. Du gillar att resa, träffa nya människor och uppleva nya saker i livet. Variation är verkligen kryddan i ditt liv.

Antal glädje (6)

Du är lyckligast när du umgås med din familj. Du tycker om att hjälpa människor och att ta ansvar för andras behov. Du tycker också om kreativa sysselsättningar av alla slag, särskilt konst och musik.

Antal glädje (7)

Du är lyckligast när du lämnas åt dig själv. Du gillar att lära dig i din egen takt och begrunda universums mysterier. Du har ett mystiskt streck i din natur och ber eller mediterar regelbundet. Du tappar lätt koll på tiden när du spenderar den på det här sättet.

Antal glädje (8)

Du är lyckligast när du tjänar pengar eller tänker på nya sätt att få in mer. Du har ett bra sinne för ekonomi på grund av din kärlek till det. Du tycker också om att spendera pengar så länge det är för något du anser är värt besväret. Du hatar att slösa pengar på oseriösa eller onödiga saker.

Antal glädje (9)

Du är lyckligast när du hjälper människor som är mindre lyckligt lottade än du. Du tycker om att arbeta för välgörenhet och är alltid redo att hjälpa till. Du gillar att vara kreativ och du har inget emot att ge det du gör. Du gillar inte särskilt ägodelar eller materiella saker.

Antal glädje (11)

Du är lyckligast när du tänker på storskaliga planer och drömmar; bokstavligen paj i himlen. Du vet innerst inne att du sannolikt inte kommer att uppnå dessa drömmar, men de ger dig fortfarande enorm glädje. Men när du väl är tillräckligt motiverad gillar du också att fullfölja dina drömmar och göra dem till verklighet. Ditt största problem är i slutändan att bestämma dig för vilken av dina drömmar du faktiskt ska förfölja.

Antal glädje (22)

Du är lyckligast när du strävar efter ett värdefullt mål eller ideal. Du måste göra saker i stor skala, så ditt mål bör vara upp till dina betydande förmågor. Faktum är att du får mer glädje av resan för att uppnå ditt mål än av att faktiskt uppnå det.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button